Όροι Χρήσης

O ιστότοπος www.kannavourgion.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων κανναβιδιόλης (CBD) και παροχής υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) που δημιούργησε και λειτουργεί η Εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΔΗΜ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Θέμιδος αρ. 7 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 107460599 , ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@kannavourgion.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 6986656181, (στο εξής χάριν συντομίας η Εταιρεία).

H Εταιρεία  προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους οι επισκέπτες της ιστοσελίδας  θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά πριν προβούν σε επίσκεψη/ χρήση των σελίδων/ υπηρεσιών της. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο www.kannavourgion.gr (εφεξής καλούμενου χάριν συντομίας ως «δικτυακού τόπου»)  τα υλικά και τις πληροφορίες που περιέχονται, και η χρήση των υπηρεσιών προϋποθέτει ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει, αποδεχτεί και συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ακολουθούν. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού της τόπου. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, οι δε επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

Η σελίδα αυτή και τα προϊόντα που πωλούνται, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

 

 

 

 1. Τα προϊόντα

Όλα τα προϊόντα κάνναβης που εμπορευόμαστε είναι 100% νόμιμα σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Κατασκευάζονται από νόμιμες ποικιλίες βιολογικής κάνναβης Sativa L που περιέχουν το νόμιμο επίπεδο THC < 0,2% (λιγότερο από 0,2%). Αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις περιγραφές των προϊόντων είναι οι κατασκευαστές  τους. Η Κανναβιδιόλη (CBD) είναι ένα φυσικό συστατικό της βιομηχανικής Κάνναβης. Η Εταιρεία δεν προσφέρει κανένα προϊόν από Μαριχουάνα. Δεν υποστηρίζουμε ή προωθούμε τη χρήση κανενός είδους ναρκωτικών ή άλλων ουσιών. Όλοι οι σπόροι και οι ανθοί κάνναβης πωλούνται για συλλογή. Όλες οι προσφορές ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 1. Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων  αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση (download)», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας. . Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα ή προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικό μας δικτυακό τόπο.

Τα λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν στην Εταιρεία ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική ιδιοκτησία.

 

 1. Άδεια Χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδειά της Εταιρείας. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

 1. Υποχρεώσεις επισκέπτη / χρήστη

Ο χρήστης συμφωνεί, αποδέχεται και εγγυάται ότι θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και με τον κατάλληλο και νόμιμο τρόπο και μόνο για νόμιμους σκοπούς, και ως παράδειγμα και όχι ως περιορισμό, ο χρήστης δεν πρέπει:

 

 • να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να βλάψει τους ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο,
 • λαμβάνει , εκπέμπει ή να εισέρχεται σε οποιοδήποτε περιεχόμενο το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, κατά παράβαση της εμπιστοσύνης, πορνογραφικό, άσεμνο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο,
 • να διαβιβάζει οποιοδήποτε ηλεκτρονικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των ιών, που προκαλούν ή ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη ή ζημιά σε οποιοδήποτε βαθμό στην Εταιρεία ή / και στα μηχανογραφικά συστήματα των άλλων χρηστών,
 • να αποκαλύψει τις δικές του προσωπικές ευαίσθητεσ πληροφορίες ή τις αντίστοιχες οποιουδήποτε τρίτου σε συνομιλίες ή πίνακες μηνυμάτων.

O επισκέπτης του δικτυακού τόπου / χρήστης οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου της Εταιρείας. Οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στην Εταιρεία απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των υπηρεσιών της από τον επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής ευθύνης του επισκέπτη. H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί με οποιοδήποτε νόμιμο πρόσφορο μέσο κατά του επισκέπτη για την διακοπή της παραβίασης και την αποτροπή της επανάληψής της στο μέλλον, μη αποκλειόμενης της διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας.

 

 1. Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης Διαδικτύου

H Εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον δικτυακό της τόπο να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία όμως περίπτωση η Εταιρεία δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται κατά συνέπεια (ούτε καν από αμέλεια) για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη, από την χρήση του δικτυακού της τόπου. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες παρέχονται από την Εταιρεία «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, διατυπωμένη ή υποτιθέμενη, εξυπακουόμενων των εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας, τις οποίες όλες ρητά αρνείται η Εταιρεία. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οιαδήποτε τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού της τόπου, ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση του δικτυακού τόπου, τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών / πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα / υπηρεσίες / πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του Δικτύου της, σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες του δικτυακού της τόπου ή των servers της θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία, είτε πρόκειται για τον Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο της.

 

 1. Αποποίηση Εγγυήσεων

Τίποτα σε αυτούς τους όρους χρήσης δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματα που έχετε ως καταναλωτής, στο βαθμό που τα δικαιώματα αυτά δεν μπορούν να καταργηθούν ή να τροποποιηθούν από συμβατική συμφωνία σας. Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση της υπηρεσίας γίνεται με δική σας ευθύνη. HΕταιρεία παρέχει την υπηρεσία «ως έχει». Η Εταιρεία και οι πάροχοι υπηρεσιών της δεν κάνουν καμία δήλωση, εγγύηση ή όρο ή άλλη προϋπόθεση ότι η υπηρεσία θα καλύψει τις απαιτήσεις σας, ή ότι η υπηρεσία και θα είναι αδιάκοπη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλμα ως προς τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από την χρήση της υπηρεσίας, την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο των δεδομένων κάθε χρήστη , ή την ακρίβεια ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που λαμβάνονται μέσω της υπηρεσίας.

Οποιοδήποτε υλικό ή δεδομένα που ληφθούν ή αποκτηθούν με τη χρήση της υπηρεσίας γίνεται με δική σας κρίση και ευθύνη και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία στο σύστημα του υπολογιστή ή απώλεια δεδομένων που προκύπτει από τη λήψη του εν λόγω υλικού ή των δεδομένων σας. Η Εταιρεία και οι παρόχοι υπηρεσιών της δεν εκφράζουν καμία δήλωση, εγγύηση, όρο ή προϋπόθεση σχετικά με οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αγοράστηκαν ή αποκτήθηκαν μέσω της υπηρεσίας ή τυχόν συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μέσω της υπηρεσίας και δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση εμπιστευτικών ή ιδιωτικών πληροφοριών από τους πωλητές ή άλλους χρήστες .

Ενώ η Εταιρεία λαμβάνει εύλογα μέτρα για τη διαφύλαξη και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε πληροφορίες και την εγγραφή σας, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις όσων αποκτήσoυν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, και να κάνουμε καμία εκπροσώπηση, εγγύηση, όρος ή προϋπόθεση, ρητή, σιωπηρή ή άλλη πως θα αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη η Εταιρεία για οποιεσδήποτε ζημιές (είτε αποθετικές, άμεσες, συμπτωματικές, έμμεσες, ποινικές, ειδικές ή άλλες) που προκύπτουν από, ή σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτου σε πληροφορίες ή δεδομένα της εγγραφής σας, ανεξάρτητα απο το κατά πόσον οι εν λόγω ζημίες βασίζονται σε σύμβαση, αντικειμενική ευθύνη, αδικοπραξία ή άλλες θεωρίες της ευθύνης, καθώς επίσης και ανεξάρτητα από το αν η Εταιρεία εξέδωσε πραγματική ή εικαζόμενη ειδοποίηση ότι οι ζημιές ήταν πιθανόν να συμβούν.

 

 1. Αποκλεισμός Προτροπών – Συμβουλών

Κανένα μέρος του παρεχομένου στους χρήστες / επισκέπτες Περιεχομένου του δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αλλά αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια και αποκλειστική ευθύνη των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους προσωπική βούληση, αποκλειόμενης οιασδήποτε ευθύνης της Εταιρείας, κατά τα ανωτέρω οριζόμενα.

 

 1. Προστασία Ανηλίκων

Η ιστοσελίδα απευθύνεται αυστηρά σε χρήστες άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης κατά την είσοδό τους στην Ιστοσελίδα ή καταχωρήσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης κατά τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό της ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της Ιστοσελίδας. Οι χρήστες που δήλωσαν ψευδή ημερομηνία γέννησης και οι γονείς/κηδεμόνες/ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτών ευθύνονται έναντι της Εταιρείας για κάθε ζημία που τυχόν υποστεί η Εταιρεία από την ψευδή τους δήλωση.

 

 1. Προσωπικά Δεδομένα-Δήλωση

H Εταιρεία εφαρμόζει Πολιτική Ιδιωτικότητας και θα πράξει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σε ασφαλές και σύννομο περιβάλλον. Η Εταιρεία συγκεντρώνει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο στο μέτρο που είναι απαραίτητο για την παροχή σε σας των υπηρεσιών μας .

H Εταιρεία  δεν συγκεντρώνει μεμονωμένη πληροφορία για κάθε προσωπικό σας δεδομένο (όπως το όνομά σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή άλλη πληροφορία επικοινωνίας) εκτός αν εσείς ειδικά και εν γνώσει σας παρέχετε τέτοια πληροφορία. H  Εταιρεία  δεν συγκεντρώνει πληροφορίες για άλλες ιστοσελίδες που επισκέπτεσθε, προγράμματα που τρέχετε στον υπολογιστή σας, passwords που χρησιμοποιείτε, ή άλλο κλειδί που ανοίγει πεδία τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ευαίσθητα από τον υπεύθυνο τέτοιων ιστοσελίδων.

Η πληροφορία που μνημονεύεται παραπάνω συλλέγεται με τη χρήση ενός «cookie». Το «cookie» είναι μία μικρή σειρά κειμένου που αποθηκεύεται από τον πλοηγό σας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα «cookies» μας δεν περιέχουν πληροφορία που ταυτίζεται με προσωπικά δεδομένα.

Οι περισσότεροι από τους πλοηγούς αυτόματα δέχονται «cookies», αλλά μπορείτε συνήθως να διαφοροποιήσετε τη διάταξη του πλοηγού σας για να το εμποδίσετε. Αν δεν επιθυμείτε να δέχεστε «cookies»,  παρακαλούμε να αναφερθείτε στο αρχείο «help» του πλοηγού σας στο Internet για να μάθετε πώς θα μπλοκάρετε όλα τα «cookies» ή θα δέχεστε προειδοποίηση πριν την εγκατάσταση  ενός «cookie».

Αυτή η δήλωση εμπιστευτικότητας μπορεί να τροποποιείται κατά καιρούς ώστε να συμβαδίσει με την εφαρμοστέα νομοθεσία, ή να αντανακλά τις σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.  Παρακαλούμε όπως περιοδικά ελέγχετε την παρούσα σελίδα για οποιεσδήποτε αλλαγές μπορεί να γίνουν.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την παρούσα Δήλωση Εμπιστευτικότητας ή με τις διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

 

 1. Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners (εφεξής καλουμένων χάριν συντομίας ως «σύνδεσμοι»). Οι ανωτέρω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρων χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τη Εταιρεία, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους η Εταιρεία παραπέμπει, ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει να απευθύνεται.

 

 1. Μεταβατικές Διατάξεις

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, ερμηνεύονται με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών ενώ διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της παρούσας συμφωνίας, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Ο χρήστης αποδέχεται ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με την Εταιρεία την έχουν τα Δικαστήρια της Αθήνας. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο.

Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενό της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

 1. Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς.

Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org .

Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω

Cookies επίσκεψης (session cookies)

Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης.

Μόνιμα cookies (persistent cookies)

Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).

Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)

Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.

Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)

Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.google.com/dlpa ge/gaoptout?hl =en=GB

Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ)

Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία.

Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μην μπορείτε να δείτε τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπό μας.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share).

Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Υπερσυνδέσεις

To kannavourgion.gr μπορεί, οποιαδήποτε στιγμή, να συμπεριλάβει υπερσυνδέσεις στο περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία ή υπόκεινται στον έλεγχο του kannavourgion.gr.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, κλπ.

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Eταιρία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρία.

Ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).

 

Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο μια φορά.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι η ματαίωση γίνεται μέσα σε 2 ώρες από την ολοκλήρωση παραγγελίας. Πέρα από αυτό το σημείο, καμία ακύρωση δε γίνεται δεκτή

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων θα εκδίδονται με την ίδια μορφή πληρωμής που προσφέρεται κατά τη στιγμή της αγοράς. Μόλις λάβουμε και να επιθεωρήσουμε το προϊόν θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας. Παρακαλώ επιτρέψτε 5-7 μέρες για την πίστωση στο λογαριασμό σας. Αν η πληρωμή έγινε με επιταγή, η επιταγή επιστροφής δεν θα εκδοθεί πριν από ~ 10 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε δασμούς, φόρους ή τις έξοδα αποστολης. Αγορές που υποβλήθηκαν με νόμισμα άλλο από το € θα επιστρέφονται με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία. Εάν δεν έχετε λάβει την επιστροφή σας ακόμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο πριν  η επιστροφή φανεί στο λογαριασμό σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν ολοκληρωθεί μια επιστροφή .

 


 

Όροι και Προϋποθέσεις Αποστολών

Αποστέλουμε όλες τις παραγγελίες άνω των 90 € ΔΩΡΕΑΝ* !!! Μπορείτε να δείτε την πολιτική δωρεάν αποστολών λεπτομερώς παρακάτω.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στέλνουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατό, αλλά αυτό δεν θα είναι πάντα την ίδια ημέρα με την παραγγελία σας.

 

Θα πρέπει να λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας λίγο αφότου την τοποθετήσετε. Εάν δεν λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ελέγξτε το spam folder σας και δείτε αν μπορείτε να το εντοπίσετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι, αν δεν έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, δεν θα λάβετε το email με την κοινοποίηση της αποστολής σας και τις πληροφορίες εντοπισμού. Όταν η παραγγελία σας πάρει έναν αριθμό παρακολούθησης θα λάβετε ένα SMS με τον αριθμό παρακολούθησης (μόνο αν έχετε εισάγει το κινητό σας τηλέφωνο όταν την εγγραφή σας).

 

Παρακαλώ σημειώσατε πως σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε άμεσα για το χρόνο παράδοσης.

Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εντός Ελλάδας προς το παρόν.

 

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Όλα τα αντικείμενα με αξία άνω των € 50 αποστέλλονται με απαίτηση υπογραφής αν είναι δυνατόν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό και φροντίστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας (Transaction ID). Παρακαλούμε σημειώστε ότι, σε αυτή την περίπτωση, αποδέχεστε την ευθύνη αν κάτι συμβεί στο πακέτο.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα τέλη αποστολής καθορίζονται από τα συνολικά εμπορεύματα της παραγγελίας και την επιλεγμένη υπηρεσία αποστολής. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας, το βάρος και τον προορισμό .

 

Για παραγγελίες άνω των 90€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω από 90€ το κόστος των μεταφορικών είναι 4,00€

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξετε, ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει. Μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο αποστολής, αλλά η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξετε. Η Εταιρία δεν είναι υπεύθυνη για μια πιθανή καθυστέρηση στην παράδοση.

 

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας και τα προϊόντα θα παραδίδονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως με courier (speedex)

 

 


Copyright 2019 - kannavourgion.gr